top of page
Welkom bij W-TV!
Watch Now

Jeugdjournalistiek

W-TV - Warenhuisje

VIDEO: Plastic vissen uit grachten met WNF

W-TV streeft naar een groene planeet. We filmden WNF die samen  plastic met Plastic Whale en heel veel kinderen de grachten opgingen om plastic te vissen. Klik op de groene knop onderaan de video.

 

Presentatrice/ editor

W-TV laat kinderen op een speelse manier kennis maken met duurzaamheid.

AEnB2UonAzuuvWyxTejKmzglmoQpHLFNlIxkKsG_AmRCi7OEx9s9BPdPR-odkuGhCjzJc9_f5UG9GERT8SKMv85XHY

Coaching scripts en voorstellingen

Hoe laat je op het podium een moment tot ontwikkeling komen? Hoe verwerk je dit in een toneeltekst? Welke elementen spelen er nog meer mee? Elena vertelt: "Het geheim zit 'm in jouw intentie. Die zit in elk woord. En de woorden spreken me letterlijk aan. Hierdoor begrijp ik in een oogopslag wat je wilt vertellen, en wat toegevoegd kan worden. Met veel creativiteit, speelsheid en diepgang pakken we de essentie, jouw eigen stem, die we samen neerzetten. Opdat  jouw verhaal gehoord, gezien en gevoeld wordt." Met een professioneel oog weet Elena direct dramaturgisch de kern van een toneeltekst te pakken.  Als dramaturg heeft ze veel ervaring in het overbrengen van een verhaal, een moment of een boodschap. Met veel humor, speelsheid en diepgang worden verhalen verteld. Elena leest, redigeert en coacht de toneeltekst zowel vooraf en tijdens het maakproces van de voorstelling.

Elena maakt met zowel nieuwe makers al bestaande makers, vanuit het hart en met veel empathie die doorstroomt in haar werk en in haar coaching. "De essentie is: het brengen van een boodschap, jouw boodschap, vanaf het podium naar het publiek. En dat begint met het schrijven en creëren vanuit het hart.

Elena Serrano Gonzalez (toneelschrijver).jpg

Opleiding

Opleiding: School voor Journalistiek, Utrecht.

Specialisatie: Jeugdjournalistiek. 

 

Als journaliste heb ik veel ervaring als redacteur voor zowel online als offline media. Ik specialiseer mij in het schrijven van korte, speelse en informatieve stukken. Het inzicht om alle perspectieven van een verhaal te zien, brengt me snel tot de kern.

Opdrachtgevers

De afgelopen jaren schreef ik onder andere voor Sanoma Uitgevers, Cinekid en 7Days. 

Meer weten? Klik hier voor mijn cv. 

bottom of page