Naam: Elena Serrano Gonzalez.

Professie: Schrijver, toneelschrijver, dramaturg (theatermaker)

Welkom! Mijn naam is Elena Serrano Gonzalez, oprichter van Yo Escribo. Als schrijver en dramaturg werk ik in samenwerking met onder andere Theater Rast mee aan verschillende producties. Daarbij maak ik met mijn theatergroep Theatre Rocks de jeugdvoorstelling 'Dat is niet zoals het heurt', een muzikale theatervoorstelling met een magische onderstroom. Mijn theaterstukken nemen je mee op reis, 
naar werelden waar dromen altijd werkelijkheid worden en magie bestaat.

Repetitie Elk Hart Huilt - Theater Rast.
Elena Serrano Gonzalez.jpg

Meer lezen over onze jeugdvoorstellingen? Bekijk onze repetitievideo's & lees meer: Klik snel hier om een kijkje achter de schermen te nemen!

     
Op het podium ontmoeten klassieke en nieuwe kunstvormen elkaar: toneel zoals je deze kent, mét een magische twist.​
Op het toneel creëren acteurs en muzikanten een magische sfeer. Een hartverwarmend gevoel van eenheid dat voelbaar is in het publiek, zodat iedereen met een beetje meer liefde naar buiten loopt. 
Wij maken met zoveel liefde theater, dat het voelbaar is in het publiek. Je ziet muzikanten die vol passie hun instrumenten bespelen en acteurs die hun talenten vrij spel geven. De muziek geeft zo'n bijzondere dimensie aan het verhaal, dat je niet anders kunt dan genieten van de heerlijke vibes.

Repetitie Elk Hart Huilt, Theater

"Wij maken met zoveel liefde theater, dat het voelbaar is!"
Voorstelling CREA Liefde en Passie.jpg
Ik vind het belangrijk dat artiesten zich vrij voelen. Ik bied daarom een veilig podium waar artiesten hun authentieke kwaliteiten tot leven kunnen laten komen en hun ware toverkunsten kunnen laten zien. 

Er wordt veel gelachen tijdens de repetities. Vanuit die speelsheid ontstaan de beste ideeën. Die speelsheid kan wonderen doen. Het laat dat wat we allemaal ten diepste zijn, vrij stromen. Vanuit daar wordt een connectie gemaakt met elkaar en met het publiek. Ik maak daarom contact met mijn intuïtie om te creëren. Als ik van top tot teen begin te schitteren en te stralen, weet ik dat we goed op weg zijn.

 

Het is de speelsheid, de muziek, de energie... Daarin zit de ware magie.