MUZIEKTHEATER

Theater met een magische onderstroom

Naam: Elena Serrano Gonzalez.

Professie: Toneelschrijver, dramaturg (theatermaker)

Als schrijver en dramaturg werk ik in samenwerking met onder andere Theater Rast en Het Volksoperahuis mee aan verschillende producties. Daarbij maak ik met mijn theatergroep Theatre Rocks muzikale jeugdvoorstellingen: theater met een magische onderstroom. Mijn theaterstukken nemen je mee op reis, naar werelden waar dromen altijd werkelijkheid worden en magie bestaat...

JEUGDTHEATER

Meer lezen over onze jeugdvoorstellingen? Bekijk leuke repetitievideo's & lees snel meer... 

 

Klik hier om een kijkje achter de schermen te nemen!

     
Op het podium ontmoeten klassieke en nieuwe kunstvormen elkaar: toneel zoals je deze kent, mét een magische twist.​
 
Je ziet muzikanten die intuïtief hun instrumenten bespelen en acteurs die hun talenten vrij spel geven. De muziek geeft een bijzondere dimensie aan het verhaal. Heerlijke vibes waar je van gaat stralen! 
Op het podium creëren acteurs en muzikanten een magische sfeer. Een hartverwarmend gevoel van eenheid dat voelbaar is in het publiek, zodat iedereen met een beetje extra liefde in hun hart naar buiten loopt. 

MET EEN VLEUGJE MAGIE

"Wij maken met zoveel liefde theater, dat het voelbaar is!"
Ik vind het belangrijk dat artiesten zich vrij voelen. Ik bied daarom een veilig podium waar artiesten hun authentieke kwaliteiten tot leven kunnen laten komen en hun ware toverkunsten kunnen laten zien. 

Er wordt veel gelachen tijdens de repetities. Vanuit die speelsheid ontstaan de beste ideeën. Die speelsheid kan wonderen doen. Het laat dat wat we allemaal ten diepste zijn, vrij stromen. Vanuit daar wordt een connectie gemaakt met elkaar en met het publiek. Ik maak daarom contact met mijn intuïtie om te creëren. Als ik van top tot teen begin te schitteren en stralen dan weet ik... het zit goed!
De speelsheid... de energie... de muziek. Daarin zit de ware magie.

Yo Escribo  |  + 316 17 49 00 62   

@ copyright 2020 by Yo Escribo

  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now