top of page

RASPBERRY BLOOM

Rina Kamta, Raspberry Bloom: "Ik heb Elena ingehuurd voor de productie van een korte film over mijn werk als choreograaf. Van de voorbereiding tot de uiteindelijke filmdag in het theater, was Elena als videomaker/projectleider zeer betrokken en professioneel. Ze is nuchter, creatief, respectvol in haar aanpak en denkt met mij mee." 


"Naast een kei in schrijven en organiseren, heeft Elena oog voor details. Ze stelt telkens de juiste vragen en heeft mij moeiteloos op m'n gemak gesteld voor de camera. Dankjewel hiervoor! Elke opdrachtgever mag zichzelf gelukkig prijzen met Elena in het team.

CINEKID

Rachel Voorbij, CINEKID: "Ik vond het heel prettig om met Elena te werken. Ze schreef voor ons een informatief en pakkend artikel omtrent het Cinekid project AppLab. Ze is professioneel, punctueel en wist de briefing in een handomdraai om te zetten naar een fris, helder en leesbaar stuk.

 

Nog een pluspunt: ze stuurt je meerdere opties voor het artikel door, zodat je zelf kan kiezen welke het beste bij de boodschap past. Heel fijn! We hopen in de toekomst vaker met haar te werken." 

bottom of page