YO ESCRIBO 
MUZIKAAL (JEUGD)THEATER MET EEN
MAGISCHE ONDERSTROOM
   
Yo Escribo creëert een nieuwe kunstvorm: theater met een magische onderstroom. We maken met liefde theater. Letterlijk. De transformerende kracht van liefde heeft mij altijd gefascineerd. Liefde is een universele en helende levenskracht, die overal doorheen stroomt en alles met elkaar verbindt. En die wonderen kan doen.
 
Liefde stroomt door ons allemaal, het is wie wij in de kern zijn. En wanneer we ons volledig openstellen, voelen we ons verbonden met elkaar. Het is mijn doel om volwassenen en kinderen het gevoel van onvoorwaardelijke liefde voor elkaar én voor zichzelf te laten ervaren.
 
Op het podium creëren de acteurs en muzikanten samen een gevoel van eenheid. Stap in een warm bad en geniet van de luchtige grappen en diepe wijsheden. En laat ondertussen de magie haar werk doen... Omdat de muzikanten afstemmen op de energie in de zaal, is de muziek elke avond altijd weer een verrassing.
KLASSIEK THEATER, MET EEN VERRASSENDE TWIST
Op het podium ontmoeten klassieke en nieuwe kunstvormen elkaar: toneel zoals je deze kent, mét een twist. Je ziet getalenteerde muzikanten die intuïtief instrumenten bespelen, en acteurs die hun talenten vrij spel geven. Alles vormt een harmonieus samenspel, een bijzonder energieveld, dat duidelijk voelbaar is in het publiek. Deze speelse en krachtige vorm van theater brengt je in magische sferen.
Kunst inspireert. Kunst opent harten. Het bewustzijn van de mensheid begint steeds meer te verruimen. We begrijpen dat er meer bestaat, dan we direct kunnen waarnemen. Mijn theaterstukken hebben als doel om harten te openen, zodat de onvoorwaardelijke liefde die in ons allemaal huist, vrij kan stromen. Zonder enkele beperking. De combinatie van magische klanken, humor en theater kun je zien als een ontspannende massage voor je ziel. 
HELENDE MUZIEK
Liefdevolle vibraties hebben de kracht om lagere frequenties (zoals angst, boosheid etc) om te zetten naar een hogere frequentie zoals liefde, vrolijkheid en vertrouwen. Deze energie heeft een positieve uitwerking die direct in de zaal gevoeld wordt of op een later moment. Ik geloof dat alles trilling is en dat een liefdevolle trilling zelfs op cellulair niveau effect kan hebben en helend kan werken. Deze nieuwe vorm van theater geeft toneel een heel nieuwe dimensie.  

Social media

  • White Instagram Icon
  • LinkedIn
  • White Facebook Icon
  • White Tumblr Icon

 

 

 

T: +31617490062  

E: elena.serrano.gonzalez@gmail.com

Neem contact op

 © Copyright 2019 by Elena Serrano Gonzalez. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt, op welke wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Elena Serrano Gonzalez.     

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now