7 en 14 mei_ Theatre Rocks.jpeg

Koop nu je tickets!

Credits: 

Productie: Yo Escribo

Script en regie: Elena Serrano Gonzalez

 

Spelers: Elena Serrano Gonzalez, Aletta de Vries, Janneke Luijten, Blossom Michiels, River Höfle, Roos Klinkien

Regie- en productieassistente: Cristy Singowikromo

Muziek: Selim Doğru

Grafisch ontwerp: DAAN Grafisch Ontwerp

Kostuum en decor: Jente Eenkhoorn

 

Met speciale dank aan: Suzanne van Remmen, Floortje Oppenheim, Boris Kugel, Mark Gusakov en extra dank aan Joren de Bruin voor de muziektekst van ‘Dat is niet zoals het heurt!’. en gemeente IJsselstein, Stimuleringsregeling Kunst en Cultuur "Kunst voor iedereen!"

Yo Escribo produceert momenteel haar eerste, muzikale familievoorstelling: 'Dat is niet zoals het heurt!' 6+, in samenwerking met Stimuleringsregeling Kunst en Cultuur IJsselstein -

Kunst voor iedereen!

 

De voorstelling is theater, met een magische onderstroom. De voorstelling moedigt kinderen aan hun dromen na te jagen. Met veel muziek, humor en magie. Verhaal: James en Bobby hebben allebei een grote droom, alleen hebben hun ouders heel andere plannen voor de toekomst van hun kroost!

Dat is niet zoals het heurt! is een muzikale familievoorstelling voor jong en oud. We willen kinderen op een vrolijke en speelse manier inspireren om in zichzelf te geloven, en hen een heleboel liefde en zelfvertrouwen meegeven.

 

Theatre Rocks maakt met zoveel liefde theater dat het voelbaar is! Houd onze Instagram in de gaten voor meer ontwikkelingen!

Meer info & tickets: www.theaterpantalone.nl

Tot snel!

Logo theater pantalone.png