top of page

Producties uit het Huis

Familievoorstelling Dat is niet zoals het heurt!

IJSSELSTEIN - Yo Escribo ging op 7 en 14 mei 2022 in premiere met haar eerste, muzikale familievoorstelling. Met dank aan Gemeente IJsselstein Stimuleringsregeling Kunst en Cultuur 2021. 

De voorstelling is theater, met een magische onderstroom. De voorstelling moedigt kinderen aan hun dromen na te jagen. Met veel muziek, humor en magie. Verhaal: James en Bobby hebben allebei een grote droom, alleen hebben hun ouders heel andere plannen voor de toekomst van hun kroost!​

 

Dat is niet zoals het heurt! is een muzikale familievoorstelling voor jong en oud. We willen kinderen op een vrolijke en speelse manier inspireren om in zichzelf te geloven, en hen een heleboel liefde en zelfvertrouwen meegeven.

 

Theatre Rocks maakt met zoveel liefde theater dat het voelbaar is! Houd onze Instagram in de gaten voor meer ontwikkelingen!

Meer info & tickets: www.theaterpantalone.nl

Familievoorstelling Dat is niet zoals het heurt!

Impressie

Media: Yo Escribo in de krant

MEDIA | Het Kontakt publiceerde een persoonlijk interview met toneelschrijver en maker Elena Serrano Gonzalez over het maakproces van Yo Escribo's debuut, familievoorstelling 'Dat is niet zoals het heurt! Lees meer onder het kopje media of lees artikel hier 

Producties Yo Escribo​

Yo Escribo is opgericht door Elena Serrano Gonzalez. Als toneelschrijver en dramaturg produceert, schrijft en maakt ze (jeugd)voorstellingen.

Dank en credits | Cast

 

Productie: Yo Escribo

Script en regie: Elena Serrano Gonzalez

Dat is niet zoals het heurt: Twaalfie: Aletta de Vries, Moeder: Janneke Luijten, Bobby: Roos Klinkien, James: River Höfle, Vader: Blossom Michiels. Elfie: Elena Serrano Gonzalez. Regie assistentie: Cristy Singowikromo. Muziek: Selim Dogru. Met extra dank aan: Joren de Bruin en Floortje Oppenheim voor de muziek en tekst van 'Dat is niet zoals het heurt!' en speciale dank aan Suzanne van Remmen, Mark Gussakov, Floortje Oppenheim, Boris Kugel en Joren de Bruin voor hun creatieve ideeën. 

bottom of page