cartoon Dieren

Mail of bel naar +31 6 17 49 00 62/

elena.serrano.gonzalez@gmail.com

Auditieposter.jpg

Yo Escribo produceert momenteel haar eerste, muzikale familievoorstelling: 'Dat is niet zoals het heurt!' 6+, in samenwerking met Stimuleringsregeling Kunst en Cultuur IJsselstein -

Kunst voor iedereen!

 

De voorstelling is theater, met een magische onderstroom. De voorstelling moedigt kinderen aan hun dromen na te jagen. Met veel muziek, humor en magie. Verhaal: James en Bobby hebben allebei een grote droom, alleen hebben hun ouders heel andere plannen voor de toekomst van hun kroost!

 

Spelers in het land opgelet!

 

Kom jij bij ons spelen? Heb jij (amateur/semi/prof) ervaring op het toneel? Bespeel jij een instrument (pre) en kun je zingen (must)? We zoeken 3 spelers (3 rollen zijn reeds vervuld) in principe mannelijke spelers, voel je echter sowieso welkom om te reageren! Ben jij wie we zoeken? Sluitingstijd: 10 januari 2022.

 

Neem nu contact op!

Dat is niet zoals het heurt! is een muzikale familievoorstelling voor jong en oud. We willen kinderen op een vrolijke en speelse manier inspireren om in zichzelf te geloven, en hen een heleboel liefde en zelfvertrouwen meegeven.

 

Theatre Rocks maakt met zoveel liefde theater dat het voelbaar is! Houd onze Instagram in de gaten voor meer ontwikkelingen!

* Er zijn nog enkele rollen vrij, bel of mail bij interesse! *​

Hart